3.31.2008

leona lewis-"Misses Glass"

UK singer and songwriter Leona Lewis dan juga penyanyi Bledding love ini akan
me-release her debut album, "Spirit,"in the USA on April 8, 2008.
The album will feature a few other tracks
then the UK edition,
and here's one of them, "Misses Glass"

3.30.2008

UK Release Single - 31 Mar

The Accidental – Wolves (7”) [Limited]
Akon – I Can’t Wait
The Author - Dannie (7")
Black Francis – The Seus
Bullet For My Valentine - Hearts Burst Into Fire
Bumblebeez – Rio (12”)
Camille - Gospel With No Lord
Cherish feat Yung Joc – Killa
Cicada – Same Old Scene (12”)
Computerclub - Electrons & Particles
The Count & Sinden – Beeper
Courteeners - Not Nineteen Forever
Crystal Castles - Courtship Dating
Cut Copy - Lights And Music
Danny Dove and Steve Smart feat Amanda Wilson – The Need In Me (12”)
Ebony Bones – Don’t Fart On My Heart (7”)
Elle Milano - Meanwhile In Hollywood…
Felix Da Housecat – Radio
frYars - The Perdify (EP)
Glen Hansard and Marketa Irglova - Falling Slowly
IAMX – The Alternative (7”)
Jack Savoretti – One Man Band / Gypsy Lover
Jim Noir – What U Gonna Do? (7”) [Limited]
Kooks - Always Where I Need To Be
The La’s - There She Goes (7”)
The Little Ones – Morning Tide
Locarnos – Give It To Me Straight
Lupe Fiasco – Go Baby
Mariah Carey - Touch My Body
Millencolin – Detox
Newton Faulkner – I Need Something
Radiohead – Nude
Real Ones – Outlaw
Roisin Murphy – You Know Me Better
Roni Size – Don’t Hold Back
Serj Tankian - Sky Is Over
Sharon Jones & Dap Kings - 100 Days 100 Nights
Shooting At Unarmed Men – Sometimes The Best Thing You Can Do Is Die (7”)
Sonic Hearts – To Be Someone
Storys – Long Hard Road
Tapes ‘N Tapes – Hang Them All (7”)
The Whitest Boy Alive – Golden Cage (12”)

3.29.2008

Beyonce-Beautiful Nitemare (untagged)

another quality of her new single :

enjoy..
download :Beyonce-Beautiful Nitemare (untagged)

fergie ft will.i.am - Pick it up

There's a limited edition of Fergie's album "The Dutchess"di sini kalian bisa nemuiin 10 bonus tracks! I uploaded one of it for you all, "Pick it up" is my fave song in here , so Enjoy it..!

download : fergie- Pick ot up

3.27.2008

COLdPLay NEWS!!


Coldplay has titled their fourth studio album Viva la Vida and set a June 17 release date for the record. Singer Chris Martin says the title (Spanish for "long live life") came from a painting by Mexican artist Frida Khalo. "I just loved the boldness of it," he told Rolling Stone.

Martin elaborated, saying, "Everyone thinks it comes from Ricky Martin, which is fine. I have absolute respect. I’ve been through this before, naming something or someone (his children are named Apple and Moses) and everyone saying that 'That’s a terrible name.' But then saying, ‘Well, f**k you, that’s what it’s called, and I’ll be proved to be right eventually.' So when Viva la Vida came along, I was kind of annoyed because I'm going to have to try and convince everybody of this, but it just felt right."

Some of the new songs slated to appear on Viva la Vida include "42," "Death And All His Friends," "Cemeteries Of London" and "Life In Technicolor."


-ngartiin sendiri yah-!! sy juga tuing-tuing..

Estelle ft. Kanye - American Boy


baniz (teman saya), sempat mencari-cari lagu ini, lagunya enak banget!
lagu ini menggeser duffy dari UK chart..pasti langsung suka..
its really nice!! l ike kanye's flow..

download : Estelle ft. Kanye - American Boy

Beyonce-Beautiful Nitemare (nu!!)

Beyonce sedang merekam album ke tiganya yang tidak akan di realese sampai akhir tahun, Today a new track has leaked onto the web judulnya Beautiful nitemare, and here it is. rumornya sih dia bakalan membuat album ini lebih Pop/dance , mungkin ini the first sign. kaya'nya ini cuma demo.. tapi lumayan,, Coba dengarkan sendiri! Enjoy

download : Beyonce-Beautiful Nitemare

The Rolling Stones ft.Christina Aguilera (OST. Shine A Light / Interscope) - Live With Me

Sapa sih yg gak kenal ama band Legendaris, The Rolling Stones? Baru2 ini mereka dibuatin Film Dokumentari konser mereka “A Bigger Bang Tour” yg direlase via IMAX dgn judul “Shine a Light” yg mulai tayang 4 April, dan disusul dengan Soundtracknya yg menampilkan bbrp bintang tamu, seperti Jack White, Buddy Guy dan Christina Aguilera. Utk yg terakhir ini, mereka duet di single lawas “Live with me”. Bisa bayangin kan, single lawas yg cukup berisik ini, dgn ditambah Vocal Christina yg ttp tidak bikin asyik utk didengerin.. hehe
taken from www.creativedisc.com


Nelly ft. Fergie-Party People


Nelly ft. Fergie (Alb.Brass Knuckles / Universal) - Party People
Udah ntah berapa kali penundaan yg dialami oleh Nelly. Album ke-5 nya “Brass Knuckles” akhirnya mendapat jadwal release 24 Juni, yg kabarnya juga masih belum fix. Dengan single pertama yg resmi “Party People” duet dgn Fergie dan bakal release 15 April mendatang. So, keliatannya nih yg mendompleng tenar malah Nelly-nya yah… Single R&B yg satu ini terdengar cukup ‘rame’ baik dari segi musik dan juga banyak ‘vocal’ lain selain Nelly dan Fergie.
taken from creativeDisc.com

3.22.2008

mann ft sean kingston Ghetto girl

Another single from madama new realese..nada2 awalnya mirip Uptown Girl yang pernah di nyanyikan ulang sama westlife..
lagunya lucu deh.. Njoy

download : mann ft sean kingston Ghetto girl

Afgan - terima kasih cinta

lagu yang sangat amat sering di putar di radio dan TV nasional belakangan ini. saya juga suka lagunya, tp koq dia ngebawaiin lagunya ky orng malaysia???
its just my opinion..
tp, orangnya Cute..hahaha
DOWNLOAD :Afgan - terima kasih cinta


the fray- the great beyond (R.E.M cover)

this is a rem cover from the fray yang merupakan salah satu track dari Various Artist One Established 1967.. enjoy

Download :the fray- the great beyond (R.E.M cover)

atau download Album 1:

01-Kaiser Chiefs-Flowers In The Rain
02-The Fratellis-All Along The Watchtower
03-Amy Winehouse-Cupid
04-Robbie Williams-Lola
05-The Streets-Your Song
06-Sugababes-Betcha By Golly Wow
07-The Feeling-Youre So Vain
08-Foo Fighters-Band On The Run
09-Kylie-Love Is The Drug
10-Kt Tunstall-Lets Stick Together
11-Franz Ferdinand-Sound And Vision
12-The Raconteurs-Teenage Kicks
13-Mika Vs. Armand Van Helden-Cant Stand Losing You
14-Kasabian-Too Much Too Young
15-Keane-Under Pressure
16-Mcfly-Town Called Malice
17-James Morrison-Come Back And Stay
18-Gossip-Careless Whisper
19-The Pigeon Detectives-The Power Of Love
20-Lily Allen-Dont Get Me Wrong
DOWNLOAD PART1 HERE

Disco 2:
01-Stereophonics-You Sexy Thing
02-Mutya Buena-Fast Car
03-Editors-Lullaby
04-Razorlight-Englishman In New York
05-Groove Armada-Crazy For You
06-Paola Nutini-It Must Be Love
07-The Kooks-All That She Wants
08-Mark Ronson-Youre All I Need To Get By
09-Calvin Harris-Stillness In Time
10-Klaxons-No Diggity
11-Just Jack-Lovefool
12-Natasha Bedingfield-Ray Of Light
13-The Twang-Drinking In L.A.
14-The Fray-The Great Beyond
15-Girls Aloud-Teenage Dirtbag
16-Maximo Park-Like I Love You
17-The View-Dont Look Back Into The Sun
18-Hard-Fi-Toxic
19-The Enemy-Father And Son
20-Corinne Bailey-Rae-Steady As She Goes

DoWNLOAD PART 2 : HERE

Avril lavigne- I will be

prediksi saya mengenai lagu ini setelah kemarin dengar madama new realese,, pasti bakalan masuk di top 100 dan bakalan jd hits..lagu ini kalau tidak salah, merupakan bonus track / track tambahan pada album deluxenya Avril..lagunya sekilas mirip WHEN YOU'RE GONE tapi lebih mellow,, dan easy listening.. Enjoy IT..
DOWNLOAD :Avril lavigne- I will be (link1)
or
Download : Avril lavigne- I will be

3.21.2008

Jack Johnson - If I Had Eye on you

Jack Hody Johnson (born May 18, 1975)[1] is a Hawaiian-born singer-songwriter, musician, filmmaker,[2] and surfer who achieved commercial success and a dedicated following, after the release of his debut album, Brushfire Fairytales in 2001. He has since released four more albums and a number of EPs. His music is best described as acoustic/soft rock. i've post anothe song from him in febuary!
Njoy!!
Download :Jack Johnson - If I Had Eye on you

I Nine "If This Room Could Move"

Masih seger dgn hits single I Nine “Seven days of lonely” yg dibawakan akhir thn lalu? band dengan vokalis cewe cakep bernama Carmen Keigans yang penampilan dan suaranya mengingatkan kita dengan sosok Avril Lavigne.
I Nine yang terberntuk di tahun 2004 dengan personil Carmen Keigans pada vocal, Bryan Gibson dan Brian Whitman sebagai gitaris serta Matt Heath yang ngebetot bass,tahun kemarin sempat ngetop dengan single Seven Days of Lonely yang dirilis di iTunes pada bulan September 2007.
Debut album mereka bertitel Heavy Weighs the King bakal rilis bentar lagi.
Sebuah single bertitel "If This Room Could Move" yang dijagokan lumayan enak nih. Warna alternatif rock dengan vokalis cewek gini ngebuat lagunya terasa seger.

panic and mariah carey COVER ALBUM

3.20.2008

EXAM AGAIN

i'm out for a week for exam (AGAIN) after last week i did that too.
,, Dont have much time with bLog-ing Now..
As soon as possible i'll back!!
thx,,

3.18.2008

MAdonna -4 minutes, candy store


Another MAdonna -4 minutes in different quality! and another song!

Download :MAdonna -4 minutes

DOWNLOAD : Madonna-Candy store

making april (my pick)

i've been listening this band since 2006! first time i heard them from VOA (Voice of America).
came from ORTLANDT MANOR, New York
Sean (Vox, Keys, Guitar)
Steve (Guitar, Keys, Vox)
Greg (Bass)
they gonna realesed their debut album call runaway world (EP)
click here MYSPACE and MakingApril

DOWNLOAD : Making April- Roses and Butterfly

3.15.2008

I'm YOURS officialy video By jason MRAZ

MADONNA official cover!

3.14.2008

secondhand serenade-fall for you

lagu emo-akustik yang keren banget dari Secondhand Serenade.
Nearly a year after the release of his debut album, Awake, Secondhand Serenade is back with his much-anticipated follow-up, A Twist In My Story. Rightfully titled, the album finds Secondhand Serenade; real name John Vesely, adding into his signature raw vocals and guitar with the use of orchestration and a full band.

dulu di album awake, lagu yang enak : Vurnerable, half alife, dan your call...!!! salah satu lagu ini pernah jadi juara di Madama top 100!!

CLIK HE PICTURE IF YOU WANT TO BUY HIS ALBUM!!
OR CLICK HERE



3.11.2008

Jason Reeves


pendatang baru yang belum masuk label mana pun tapi he's amazing He's a song writer. dia udah nulis lagu buat Collbie Cailat! Hampir semuanya.. Jason beraliran Acoustic / Alternative / Folk dan berasal dari IOWA CITY United States .PAY ATTENTION TO HIM!!
Liat saja myspacenya.
IF YOU WANNA BUY HIS ALBUM JUST CLICK THE BANNER!!

DL : Jason Reeves gasonline
DL:Jason Reeves someonesomewhere

nE-yO - CLOSER

  • Setelah beberapa hari yang lalu di landa masalah (di tangkap polisi) Shaffer Chimere SmithOctober 18, 1979), better known by his stage name Ne-Yo, is an American, Grammy Award-winning, R&B and pop singer, songwriter, and occasional rapper. He is of Afro-AsianAfrican-American and Chinese-American) heritage ini bakalan mengeluarkan Album baru dan single pertamanya adalah CLOSER, and it's actually an upbeat joint, not something you'd expect from Ne-Yo. Njoy it!!

Panic at the disco-behind the sea + do you know what i seeing (NU SONG)


here's another Panic at the disco song called : bihind the sea , and, do you know what i seeing!! this song present in alternative version, enjoy

DL :panic at the disco-behind the sea
DL :panic at the disco-do you know what i seeing

3.10.2008

My Pick FOR Today

sebuah band asal kanada ini faber drive yang digawangi Dave Fiber, David Hinsley, Jeremy "Krikit" Liddle, dan Ray "Red" Bull kembali unjuk gigi...lewat lagunya yang berjudul when i'm with you yang diambil dari album seven second surgery yang dirilis tahun 2007 lalu

#2 DL :Josiah Lemming- To run
as you know guys, he is one of contestant in american idol who sound Like British people when he sing. this is his song called TO RUN. he sing it in his audition at Atlanta. Enjoy

DL :#3 dean gayer-if you dont meant it

just enjoy it..kurang tahu juga kapan lagu ini ada..

Hillary clinton photo!


i'm actually OBAMA's fans..i've post his song, a couple weeks ago,,with WILL.I.AM "yes we can"
its preety nice photo. taken from reuters

Ashlee simpson Cover album??


sorry fo ash fan, but this is her cover album, i think she have to consider about it..!!!

3.09.2008

Alter Bridge - watch over you

Beberapa hari yang lalu saya mengambil lagu ini dan dengan malas mendengarkannya (BACA :TERPAKSA) karena merasa tidak enak pada teman saya yang menyarankan soalnya saya tidak terlau menyukai band yang di gawangi oleh Mark TremontiBrian Marshall (bass) and Scott PhillipsCreed, with Myles Kennedy (lead vocals, rhythm guitar), formerly of The Mayfield Four...dan karena jenis musik mereka adalah AMERICAN HARD ROCK ! tapi sekarang lagu ini terus menerus saya dengarkan , entah mungkin karena liriknya, musiknya kah?? atau keduanya..jika di rating saya beri 9.. its very nice nice song i dont know, maybe it tells about some one who left his girlfrien or what? its an easy lisening song! im going to upload it (lead guitar, vocals), (drums).
They released their second album, Blackbird on October 9th, 2007. Their first single of the album, "Rise Today", was released on July 30th, 2007. On January 2nd, 2008, "Watch Over You" was officially named the second single for Blackbird.

Finally i upload it ! Enjoy!!

DL : Alter Bridge - watch over you

UK Release Single - 10 Mar

Apocalyptica – SOS (Anything But Love)
Be Your Own Pet – Black Hole (7")
Be Your Own Pet – The Kelly Affair (7")
British Sea Power - No Lucifer (10”) [Limited]
Chris T-T – A-Z
Dominatorz – Do You Love Me? (12”)
Doug Walker – The Mystery
Eight Legs - Freaking Out The Neighbours
Elbow – Grounds For Divorce
Eliza Newman - Change My Name / Return To Me
Example – Me & Mandy
Fischerspooner - Danse En France (12”)
Foals - Cassius
Futureheads - Beginning Of The Twist
Hard-Fi – I Shall Overcome
Ida Maria – Stella
Jaymay – Gray Or Blue
Joe Lean & The Jing Jang Jong – Lonely Buoy
Johnny Flynn – Leftovers (7”)
Johnny Foreigner - Our Bipolar Friends (7”)
Josh Weller – Pretty Girls (7”)
Kids In Glass Houses – Easy Tiger (7”)
King Creosote – Admiral (7”)
Late Of The Pier - The Bears Are Coming (12”) [Limited]
Leona Lewis - Better In Time / Footprints In The Sand
Mystery Jets – Young Love
Nathan – Do Without My Love
Neon Neon – I Lust U (7”+12”)
Old Romantic Killer Band - You Dont Know How To Love
Palladium – White Lady
Passenger - Table For One (7”)
PJ Harvey – The Devil
Red Jumpsuit Apparatus – Face Down
Seasick Steve – Cut My Wings (7”)
Siouxsie - About To Happen
Sonny J – Enfant Terrible
T-Pain – Church
Teenagers – Love No (3x7”)
Timbaland feat Keri Hilson & Nicole Scherzinger – Scream
Tiny Masters Of Today – Hologram World
Trash Fashion - Why Can’t We Be Friends
Wallis Bird – Counting To Sleep
The Wave Pictures - I Love You Like A Mad Man (7”)[Limited]
Whitey - Made Of Light (EP) (12”) [Limited]
You Me At Six – If I Were In Your Shoes

3.08.2008

this is ANGGUN C SASMITA..siapa org indonesia yang tidak kenal sama anggun yah?? menjelajah2 di web, saya nemuiin di salah satu blog ini lagunya ANNGUN"In Your Mind" yang di MashUp ma Missy Elliot"Let It Bump"..
siapa yang mixing hayo??

DownloadHere

WORLD PREMIER VIDEO janet jackson ROCK WITH YOU

Jesse McCartney - Leavin' [Official Music Video Premiere]



its an ECHI video.. wahahaha..i think

3.06.2008

John legend- somedaY

This is abn officially soundtrack from AUGUSH RUSH movie, kind of ordanary people.. this is the lyrics. try to sing it with the song!! NB: You should whatch the movie!!


As days go by
and fade to nights
I still question
why you left
I wonder how
it didn’t work out
but now you’re gone
and memories all I have for now
but no it’s not over
we’ll get older we’ll get over
we’ll live to see the day that I hope for
come back to me
I still believe that
we’ll get it right again
we’ll come back to life again
we won’t say another goodbye again
you’ll live forever with me
someday, someday
we’ll be together
someday, someday
we’ll be together
I heard someday
might be today
mysteries of destinies they
are somehow
and are someway
for all we know
they come tomorrow
for today
my eyes are open
my arms are raised for your embrace
my hands are here to mend what is broken
to feel again to walk on the face
I believe there is more to life
oh I love you much more than life
and still
I believe I can change your mind
revive what is dying inside
and someday, someday
we’ll be together
someday, someday
we’ll be together
someday, someday
we’ll be together
we’ll be together
we’ll be together
someday

Madonna - Hard Candy (official-tracklist)

what do you think??

3.04.2008

randy jackson-elliot yamin-katherin mc phee (real love)


Randy jackson-elliot yamin-katherin mc phee (real love)... wah betapa panjangnya judul kali ini,,haha,, lagu ini diambil lari album Juri american idol yang maret ini di rencanakan akan segera mengisi toko2 music. Judulnya Randy Jackson's Music Club Vol.1..its really emotional song i guess..njoy buddy!
DL :randy jackson-elliot yamin-katherin mc phee (real love)

Heidi Montag ft Britney Spears - "Dramatic"

saya sebenarnya kurang tahu siapa ini?? tp, ada nama Britney.. langsung Kepala saya "tuing-tuing" hahaha, dari para blogger lain berkata :
"Well this would be the last thing we would expect from Heidi Montag and Britney Spears doing a duet together. At first when I saw this, I thought it was a joke and it can be real and I was right. The story is Heidi Montag got her hands on an old Britney Spears demo tape that has never made on any of Britney Spears album. So after that they didn't want to re-record Heidi's vocals so her and Spencer decided to tweak around and play it and make it into a duet to get publicity fame. Yea, its stupid but Britney didn't give them permission to do this but they did it anyways. To me, the song sucks but here it is. The song is called "Dramatic" featuring Britney Spears. Enjoy!!!!"
DL : Heidi Montag ft Britney Spears - "Dramatic"

3.03.2008

Fall out boy ft john mayer - beat it (NU SONG)


F.O.B lagi ngerjaiin DVD tour mereka dan lagu ini sengaja di selipkan di DVD mereka, i havent hear all yet, but i guess i can say its a great song. FOB+ john mayer?? what should i say??
just enjoy it! this is acctually a cover version from Michael Jackson Songs..
DL : Fall out boy ft john mayer - beat it (NU SONG)

landon pigg-fallin' in love in a coffee shop

whoaa,setelah lama browsing di internet nyari ni lagu .. finally i got it!!ternyata baru di realese di i-tunes.. pertama dengerinnya waktu new realese di Madama, langsung Suka..He's really a good singer! please support him, buy he's album!!
landon pigg, fallin' in love in a coffee shop (what a sweet title!!) Njoyy
NB: dulu dy punya lagu yang judulnya CANT LET GO (no, i cant let go, no, i cant let go of you) so, do you remember it?

DL : landon pigg - fallin' in love in a coffee shop

3.01.2008

Madonna - 4 Minutes To Save The World (Feat. Justin Timberlake & Timbaland) High quailty

Akhirnya, setelah lumayan lama nugguin IBU yang satu ini. kita bisa dengerin lagi BU MADONNA new single "4 tu iMinutes To Save The World" duet with Justin Timberlake+Timbaland (the studio version!). .Madonna + JT + Timbo ngerjain videonya di London. The Queen of Pop's album ni blum punya judul, tapi bakalan di "launch on April 29th" NJOY

Melee- Built To Last

Melee merupakan band asal OC- california dengan album yang berjudul angel and evil.
actually, This is a suggestion from My fren TINOT.
lagu ini lg sering2nya mengudara di radio,,hhmmmm...lagu ini kalo didengerin enak banget..baru pertama kali dengerin ini lagu,sumpah..asik buat didenger dalam keadaan apapun,mau lagi suntuk ato lagi boring,bahkan lagi senengpun enak banget..intinya cocok dalam keadaan apapun..makanya coba deh buat kalian yang belom denger ini lagu Njoy it..
"The band has become well known for their fantastic piano driven pop tunes as well as their quirky sense of humor" rockinsider.com

owh, i put the video too!!
DL: melee-built to last


so how do you think?